Jubileumsuka i Spikersuppa

6. - 10. juni blir det full fart og morsomme og spennende aktiviteter for små og store i Spikersuppa på Karl Johan i Oslo når DNT Oslo og Omegn inviterer til

Natursti, lekegrind, slakk line, premier, Turbodansen, foredrag og kjappe kurs om friluftsliv, pølser og pinnebrød på bålpanne, en samtale om fjelltur med bestyrer Solbjørg som har tatt turen helt fra Fondsbu Turisthytte  - du kommer vel du også?

Åpningstider i Spikersuppa

Onsdag 6. juni:      16-20
Torsdag 7. juni:     10-20
Fredag 8. juni:       10-20
Lørdag 9. juni:       10-20
Søndag 10. juni:    10-15

Barnas Turlag fyller Spikersuppa med morsomme aktiviteter for store og små fra onsdag ettermiddag til søndag. På Barnas område kan du blant annet prøve slakkline, blindløype, vedstabling, vannaktiviteter og natursti.

Les med om Barneaktivteter i Spikersuppa

DNT Oslo og Omegn har 23 betjente hytter i fjellet. På fjellstanden kan du møte fjellfriske bestyrere, som også byr på en smaksprøve av lokale råvarer. Hva med en smak av kvikaku fra Hallingdal, eller Moskuspølse fra Dovre?

Les mer om Fjellstanden i Spikersuppa

Kortreist friluftsliv

Nærtilbudet av friluftsliv har aldri vært større her i Oslo og Omegn. Kom innom standen og møt de som står bak aktivitetstilbudene. Antakelig finner du et tilbud som passer for deg. Her kan du få mer informasjon turer og arrangementer i nærmiljøet, vårt aktivitetstilbud ved fjorden, vårt aktivitetstilbud i våre 11 lokale turlag rundt omkring i Oslo og Akershus og mye mye mer! 

Dugnad og frivillighet

DNT Oslo og Omegn har over 1800 frivillige som gjøre en fantastisk innsats i fjellet, i Oslomarka og ved sjøen. Det er våre frivillige som sørger for at vi kan ha et så stort tilbud av hytter, ruter, turer og arrangementer.

Du finner dem på egen stand i Spikersuppa. Kanskje du også har litt ekstra tid i hverdagen og kan tenke deg å være frivillig? Spør dem om alt du lurer på angående å være frivillig i DNT Oslo og Omegn og de elleve lokale turlagene våre. 

Lyst til å være frivillig i Spikersuppa? Klikk her.

Les om å være frivillig i DNT Oslo og Omegn.

Foto: Christian Gjems Fjeldbu

Sulten og tørst?

Når dere blir sultne og tørste, kan dere ta en tur i kaféen som holder til i den ene enden av hovedteltet i Spikersuppa. På menyen står gode, sunne retter: Storfegryte fra Handeland - med lokalt produsert kjøtt fra Øvre Kjekshus gård, Gulrotsuppe med ingefær samt Byggrynsalat med cheddar fra Thorbjørnrud  på Jevnaker. 
I tillegg til kaffe, har vi eplemost fra Lier og rød saft.
Alt serveres i miljøvennlige produkter fra engangs.no hvor bestikket er i bjørk og tallerkener er laget av sukkerrør. Og alt så rimelig som mulig. (Vi tar helst Vipps, og  ikke kontanter.)

MENYEN:


Storfegryte fra Hadeland: Kr. 90,-
Inneholder: Storfekjøtt, kraft, sideflesk av svin, løk, sølvløk, gulrot, sjampinjong,potet, krydder.
Allergener: Ingen.
Laget på storfekjøtt fra Øvre Kjekshus gård.

Gulrotsuppe: Kr. 35,-
Inneholder: Gulrot, løk, ingefær, selleri, krydder, kraft, fløte.
Allergener: Melk, selleri.

Byggryn-salat: Kr. 45,-
Inneholder: Byggryn, rotgrønnsaker, kapers, løk, urter.
Serveres med eller uten biter av Cheddar.
Allergener: Gluten, (melk).

Kaffe, fra Ali: Kr. 20,-

Eplemost, fra Hemlaga på Næs:
Kr. 15,-


Bringebærsaft, fra Hemlaga på Næs: Kr. 10,-

I Spikersuppa kan vi by på et heftig foredragsprogram. Her kan du få med deg spennende om friluftsliv og vi kan by på foredragsholdere som Stein P. Aasheim, Tom Stiansen og Karsten Alnæs for å nevne noen.

Les mer om foredragsprogrammet!

Ikke medlem ennå? Spør infoteamet

Møt turveilederne

Du finner turveiledere fra Tursentereret i Storgata 3 på egen stand i Spikersuppa. Kom innom og få hjelp med å planlegge turen du drømmer om eller få veiledning om valg av turutstyr og -bekledning.

Turveilederne har med seg kompass, DNT-koppen, DNT-nøkkelen, et utvalg inspirerende tur-bøker og selvfølgelig et godt utvalg kart!

Les mer om Tursenteret i Storgata 3.