Om jubileumsuka

Den 21. januar 1868  stiftet Thomas Heftye Den Norske Turistforening i Christiania og 223 mennesker tegnet seg som medlemmer. 150 år senere er foreningen en av landets største frivillige organisasjoner, og den største friluftslivsorganisasjonen med over 300 000 medlemmer.

For å markere jubileet vil vi 4.-10. juni arrangere Jubileumsuka i Oslo og Omegn. Det blir fotturer og sykling i Marka, padling på fjorden og klatring på Kolsås. På Frilufsthuset på Sørenga blir det spennende foredrag om friluftsliv hele uken.

Spikersuppa midt i Oslo, er selve «hjertet» i jubileumsuka. Her blir det program for store og små. Her treffer du vertskap på de betjente hyttene som har tatt turen inn til Oslo sentrum, du treffer de som driver de elleve lokale turlagene i Akershus, dugnads- gruppene i DNT Oslo og Omegn og turveilederne fra Tursentrene.

Velkommen til Jubileumsuka!